header

DUX senge

DUX senge er resultatet af over 85 års forskning og udvikling. Alle indeholder DUX’s unikke spiralsystem, hvor tusindvis af sammenkædede spiraler i koldpresset stål arbejder sammen for maksimal trykaflastning. Vi kan tilbyde boksmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge – med eller uden vores patenterede Pascal-system, der gør, at sengen kan tilpasses individuelle forudsætninger. 

Boksmadrasser

Boksmadrassen er en klassisk sengekonstruktion, der kan placeres i en ramme eller monteres med ben. DUX boksmadrasser fremstilles af stærk, nordlandsk fyrretræ og et dobbelt eller tredobbelt spiralsystem af svensk kvalitetsstål. Betræk af bomuld og overstopning af naturlatex.

 

Kontinentalsenge

Kontinentalsengen består af et dobbelt madraslag for ekstra god bekvemmelighed. DUX kontinentalsenge fremstilles af stærk, nordlandsk fyrretræ og et dobbelt eller tredobbelt spiralsystem af svensk kvalitetsstål. Betræk af bomuld og overstopning af naturlatex. 

 

Elevationssenge

En elevationsseng er forsynet med en motor, så hovedenden og i visse tilfælde også fodenden er hæve- og sænkbar. Det perfekte valg til dig, der gerne vil kunne sidde godt i sengen. Præcis som vores andre senge er elevationssengene fremstillet af slidstærke materialer af højeste kvalitet.